6. marraskuuta 2009

Virkattu peittoTämän peitto on virkattu 270kpl *isoäidinneliöstä* neljällä eri värillä. Peitto valmistui iltaisin telkkarin katselun ohella, joitakin kuukausia siinä kului. Palojen virkkaaminen oli ihan mukavaa puuhaa, mutta tylsin vaihe peiton tekemisessä oli palojen yhdistäminen, tuntui että siihen meni eniten aikaa. Viimeisenä silauksena peiton ympärillä pitsireunus :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis peitto, todella ihanan näköinen ja kaunis väri. Itse olen niin surkea virkkaamaan, etten voi kuin ihailla noin taidokasta jälkeä.

  Se yhdistäminen on varmasti ollut aivan tuskallista :D Itsellä neuleiden kanssa sama ongelma, kyllähän sitä neuloo, mutta mitäs sitten kun osat pitää saada yhteen, eihän se ole enää yhtään niin kivaa puuhaa ;)

  VastaaPoista
 2. Peitossasi on ihanan rauhalliset värit! Itselläni on jonkin verran paloja myös valmiina, mutta edistyminen on aika hidasta kun teen niitä jämälangoista. Ompelitko vai virkkasitko palat yhteen?

  VastaaPoista
 3. Tämän peiton palat ompelin yhteen, mutta vauvanpeiton palat yhdistin virkkaamalla ja se oli ehkä hiukan nopeampi tapa.

  VastaaPoista
 4. Pitipä tulla vastavierailulle =).

  Ihanan peiton olet tehnyt. Mullakin on vähän samanmoinen projekti meneillä, tosin teen sitä vain kesäisin. Ens kesänä olisi tarkoitus saada neliöosuus valmiiksi - sitten puuttuu enää pitsi reunasta =). Mua ei niinkään haittaa palojen yhdistäminen, enemmän risoo lankojen päättely..

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla blogissasi. =)

  Aivan ihana peitto, mulla ei riitä kärsivällisyys noin isoon projektiin.

  VastaaPoista
 6. Millä langalla olet tuon aivan ihanan peiton tehnyt ja paljonko sitä meni?
  Olisiko siitä reunan pitsistä tarkempaa kuvaa?

  En aio kopioida peittoasi, mutta vinkkejä haen! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo peitto. :) Itsellä olisi tarkoitus tehdä ihan valkoinen peitto tilkuista. En vaan ole vielä löytänyt erilaisia tilkun malleja. Olisikos vinkkejä? :D
  Vielä on hakusessa tämä bloggaus-systeemi, mutta minut löydät Murupeikon takaa. :)

  -M

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana peitto. len juuri tekemässä melkein samanlaista. Voisitko laittaa tuon reunapitsin ohjeen kun se on niin nätti!

  VastaaPoista